Bakla Ezmesi

Çeşitli Sebzeler İle Birlikte

Malzemeler:
50g. kuru iç bakla (Geceden soğuk suda ıslatılmış)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
1 diş sarımsak,ezilmiş,
Tuz ve karabiber

Sebzeler:
Bir küçük karnabahar,küçük çiçeklere ayrılmış,1salatalık,ince çubuk halinde kesilmiş,2 kereviz sapı,ince çubuk halinde kesilmiş,1küçük yeşil biber ince çubuk halinde kesilmiş,1 küçük kırmızı biber, ince çubuk halinde kesilmiş,1bağ kırmızı turp.

Yapılışı:
1.Bardakları süzüp soğuk suda durulayın.Büyük bir tencereye koyup üstüne soğuk su ekleyip bir taşım kaynatın.Sonra ateşi kısıp,tencerenin kapağını yarı kapatıp baklalar yumuşayıncaya  kadar pişirin. Düdüklü tencere kullanmanızı tavsiye ederiz
2.Baklaları süzüp,suyunu bir kenara ayırın.Baklaları 1yemek kaşığı zeytinyağı,sirke,sarımsak,tuz,biber, ve ayrılmış bakla suyundan 4 yemek kaşığı ile birlikte blendera koyup,koyulaşıncaya kadar karıştırın.Çok koyu olursa biraz daha pişme suyundan ekleyin.
3.Bakla ezmesine tuz  ve biberi ilave edip karıştırdıktan sonra bir servis kasesine aktarın.Kaseyi bir servis tabağının ortasına yerleştirip,etrafına sebzeleri yerleştirin. Kim demiş misafir ağırlamak bana çok fazla kaloriye mal oluyor diye alın size sebzeler için hem leziz hem doyurucu bir dip sos… Afiyet Olsun...

Çeşitli Sebzeler İle Birlikte

Malzemeler:
50g. kuru iç bakla (Geceden soğuk suda ıslatılmış)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
1 diş sarımsak,ezilmiş,
Tuz ve karabiber

Sebzeler:
Bir küçük karnabahar,küçük çiçeklere ayrılmış,1salatalık,ince çubuk halinde kesilmiş,2 kereviz sapı,ince çubuk halinde kesilmiş,1küçük yeşil biber ince çubuk halinde kesilmiş,1 küçük kırmızı biber, ince çubuk halinde kesilmiş,1bağ kırmızı turp.

Yapılışı:
1.Bardakları süzüp soğuk suda durulayın.Büyük bir tencereye koyup üstüne soğuk su ekleyip bir taşım kaynatın.Sonra ateşi kısıp,tencerenin kapağını yarı kapatıp baklalar yumuşayıncaya  kadar pişirin. Düdüklü tencere kullanmanızı tavsiye ederiz
2.Baklaları süzüp,suyunu bir kenara ayırın.Baklaları 1yemek kaşığı zeytinyağı,sirke,sarımsak,tuz,biber, ve ayrılmış bakla suyundan 4 yemek kaşığı ile birlikte blendera koyup,koyulaşıncaya kadar karıştırın.Çok koyu olursa biraz daha pişme suyundan ekleyin.
3.Bakla ezmesine tuz  ve biberi ilave edip karıştırdıktan sonra bir servis kasesine aktarın.Kaseyi bir servis tabağının ortasına yerleştirip,etrafına sebzeleri yerleştirin. Kim demiş misafir ağırlamak bana çok fazla kaloriye mal oluyor diye alın size sebzeler için hem leziz hem doyurucu bir dip sos… Afiyet Olsun...

Bakla Ezmesi

Çeşitli Sebzeler İle Birlikte

Malzemeler:
50g. kuru iç bakla (Geceden soğuk suda ıslatılmış)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
1 diş sarımsak,ezilmiş,
Tuz ve karabiber

Sebzeler:
Bir küçük karnabahar,küçük çiçeklere ayrılmış,1salatalık,ince çubuk halinde kesilmiş,2 kereviz sapı,ince çubuk halinde kesilmiş,1küçük yeşil biber ince çubuk halinde kesilmiş,1 küçük kırmızı biber, ince çubuk halinde kesilmiş,1bağ kırmızı turp.

Yapılışı:
1.Bardakları süzüp soğuk suda durulayın.Büyük bir tencereye koyup üstüne soğuk su ekleyip bir taşım kaynatın.Sonra ateşi kısıp,tencerenin kapağını yarı kapatıp baklalar yumuşayıncaya  kadar pişirin. Düdüklü tencere kullanmanızı tavsiye ederiz
2.Baklaları süzüp,suyunu bir kenara ayırın.Baklaları 1yemek kaşığı zeytinyağı,sirke,sarımsak,tuz,biber, ve ayrılmış bakla suyundan 4 yemek kaşığı ile birlikte blendera koyup,koyulaşıncaya kadar karıştırın.Çok koyu olursa biraz daha pişme suyundan ekleyin.
3.Bakla ezmesine tuz  ve biberi ilave edip karıştırdıktan sonra bir servis kasesine aktarın.Kaseyi bir servis tabağının ortasına yerleştirip,etrafına sebzeleri yerleştirin. Kim demiş misafir ağırlamak bana çok fazla kaloriye mal oluyor diye alın size sebzeler için hem leziz hem doyurucu bir dip sos… Afiyet Olsun...

Bakla Ezmesi

Çeşitli Sebzeler İle Birlikte

Malzemeler:
50g. kuru iç bakla (Geceden soğuk suda ıslatılmış)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
1 diş sarımsak,ezilmiş,
Tuz ve karabiber

Sebzeler:
Bir küçük karnabahar,küçük çiçeklere ayrılmış,1salatalık,ince çubuk halinde kesilmiş,2 kereviz sapı,ince çubuk halinde kesilmiş,1küçük yeşil biber ince çubuk halinde kesilmiş,1 küçük kırmızı biber, ince çubuk halinde kesilmiş,1bağ kırmızı turp.

Yapılışı:
1.Bardakları süzüp soğuk suda durulayın.Büyük bir tencereye koyup üstüne soğuk su ekleyip bir taşım kaynatın.Sonra ateşi kısıp,tencerenin kapağını yarı kapatıp baklalar yumuşayıncaya  kadar pişirin. Düdüklü tencere kullanmanızı tavsiye ederiz
2.Baklaları süzüp,suyunu bir kenara ayırın.Baklaları 1yemek kaşığı zeytinyağı,sirke,sarımsak,tuz,biber, ve ayrılmış bakla suyundan 4 yemek kaşığı ile birlikte blendera koyup,koyulaşıncaya kadar karıştırın.Çok koyu olursa biraz daha pişme suyundan ekleyin.
3.Bakla ezmesine tuz  ve biberi ilave edip karıştırdıktan sonra bir servis kasesine aktarın.Kaseyi bir servis tabağının ortasına yerleştirip,etrafına sebzeleri yerleştirin. Kim demiş misafir ağırlamak bana çok fazla kaloriye mal oluyor diye alın size sebzeler için hem leziz hem doyurucu bir dip sos… Afiyet Olsun...

Bakla Ezmesi

Çeşitli Sebzeler İle Birlikte

Malzemeler:
50g. kuru iç bakla (Geceden soğuk suda ıslatılmış)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
1 diş sarımsak,ezilmiş,
Tuz ve karabiber

Sebzeler:
Bir küçük karnabahar,küçük çiçeklere ayrılmış,1salatalık,ince çubuk halinde kesilmiş,2 kereviz sapı,ince çubuk halinde kesilmiş,1küçük yeşil biber ince çubuk halinde kesilmiş,1 küçük kırmızı biber, ince çubuk halinde kesilmiş,1bağ kırmızı turp.

Yapılışı:
1.Bardakları süzüp soğuk suda durulayın.Büyük bir tencereye koyup üstüne soğuk su ekleyip bir taşım kaynatın.Sonra ateşi kısıp,tencerenin kapağını yarı kapatıp baklalar yumuşayıncaya  kadar pişirin. Düdüklü tencere kullanmanızı tavsiye ederiz
2.Baklaları süzüp,suyunu bir kenara ayırın.Baklaları 1yemek kaşığı zeytinyağı,sirke,sarımsak,tuz,biber, ve ayrılmış bakla suyundan 4 yemek kaşığı ile birlikte blendera koyup,koyulaşıncaya kadar karıştırın.Çok koyu olursa biraz daha pişme suyundan ekleyin.
3.Bakla ezmesine tuz  ve biberi ilave edip karıştırdıktan sonra bir servis kasesine aktarın.Kaseyi bir servis tabağının ortasına yerleştirip,etrafına sebzeleri yerleştirin. Kim demiş misafir ağırlamak bana çok fazla kaloriye mal oluyor diye alın size sebzeler için hem leziz hem doyurucu bir dip sos… Afiyet Olsun...

Bakla Ezmesi

Çeşitli Sebzeler İle Birlikte

Malzemeler:
50g. kuru iç bakla (Geceden soğuk suda ıslatılmış)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
1 diş sarımsak,ezilmiş,
Tuz ve karabiber

Sebzeler:
Bir küçük karnabahar,küçük çiçeklere ayrılmış,1salatalık,ince çubuk halinde kesilmiş,2 kereviz sapı,ince çubuk halinde kesilmiş,1küçük yeşil biber ince çubuk halinde kesilmiş,1 küçük kırmızı biber, ince çubuk halinde kesilmiş,1bağ kırmızı turp.

Yapılışı:
1.Bardakları süzüp soğuk suda durulayın.Büyük bir tencereye koyup üstüne soğuk su ekleyip bir taşım kaynatın.Sonra ateşi kısıp,tencerenin kapağını yarı kapatıp baklalar yumuşayıncaya  kadar pişirin. Düdüklü tencere kullanmanızı tavsiye ederiz
2.Baklaları süzüp,suyunu bir kenara ayırın.Baklaları 1yemek kaşığı zeytinyağı,sirke,sarımsak,tuz,biber, ve ayrılmış bakla suyundan 4 yemek kaşığı ile birlikte blendera koyup,koyulaşıncaya kadar karıştırın.Çok koyu olursa biraz daha pişme suyundan ekleyin.
3.Bakla ezmesine tuz  ve biberi ilave edip karıştırdıktan sonra bir servis kasesine aktarın.Kaseyi bir servis tabağının ortasına yerleştirip,etrafına sebzeleri yerleştirin. Kim demiş misafir ağırlamak bana çok fazla kaloriye mal oluyor diye alın size sebzeler için hem leziz hem doyurucu bir dip sos… Afiyet Olsun...